
Mėsos meistrai
-
Karšto rūkymo Panevėžio file (Aukščiausia rūšis)
-
Karšto rūkymo Aukštaičių kepsnys (Aukščiausia rūšis)
-
Karšto rūkymo Kauno kumpelis (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Karkos suktinis (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Sprandinė
-
Karšto rūkymo Šoninė be kaulo ir odos (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Megėjų bekonas (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Dzūkų užkanda (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Mėsininkų išpjova (I rūšis)
-
Karšto rūkymo Svirno užkandėlė (I rūšis)
-
Virtos - rūkytos kiaulių ausys
-
Karšto rūkymo Kiaulių pažandės (II rūšis)