Burokėlių salotos - TAU SISTEMA

www.tausistema.lt

Receptai

Burokėlių salotos

20 g acto, 10 g alyvuogių aliejaus, 150 g burokėlių, cinamono pagal skonį, 5 g cukraus, druskos pagal skonį, gvazdikėlių pagal skonį, 30 g krienų, pipirų pagal skonį, lauro lapų pagal skonį, 1/2 g citrinų žievelės.

Neluptus burokėlius išverdame arba iškepame. Ataušiname, nulupame, supjaustome makaronais arba labai plonais griežinėliais, sudedame į emaliuota indą ir pabarstome trintais krienais.

Paruoškite marinatą: marinatą verdame su cinamonu, gvazdikėliais, citrinos žievele, cukrumi, pipirais bei laurų lapeliais. Ataušiname, perkošiame ir užpilame ant burokėlių. Paliekame pastovėti 2-3 valandas. Prieš valgant užpilame alyvuogių aliejaus.


Skanaus!

 

Atgal